Ge gaat er spijt van krijgen!

En daarom herinner ik u er vanavond nog eens aan dat morgen de Photo Challenge van september start. Opdat u dus geen spijt krijgt omdat u pas op 2 september besefte dat september alweer in het land is en u dus niet elke dag een foto maakte. Een lange lijst bloggers heeft al laten weten dat zij de uitdaging aangaan en ik ben echt benieuwd naar hun foto's, veel meer dan naar mijn foto's eigenlijk.

Het is nu hét moment om uzelf te overtuigen. U kan er nog één nachtje over slapen en dan morgen starten vol goede moed. En zo sympathiek dat ik u vind - als u meedoet (en anders ook hoor)! En u komt in mijn 'Wall of PhCh-heroes' terecht, als een ware held. Ha. Ik ben hier weer ongeduldig aan het typen: een teken dat ik enthousiast ben. Lalala. Morgen begint het weer!

Meer informatie vind je in dit bericht terug!


Sanne, fototoestel via redbubble

10 comments:

 1. Hihihi wat leuk, dat je er zo enthousiast over bent! :)
  Ik hoop dat het mij lukt om wat interessante foto's te maken, ik zou je niet graag teleurstellen!

  ReplyDelete
 2. Zalig, ik kan uw enthousiasme er helemaal in lezen!
  Ik pas wel, wegens geen al te degelijke kodak (maar je kan hem wel in het wc laten vallen zonder dat hij stuk gaat, dat is toch ook al iets?!)

  ReplyDelete
 3. hihi LEUK!
  ik vind het zo leuk dat iedereen zo enthousiast is, daardoor heb ik er veel meer zin in om het te doen (en vooral ook om het vol te houden!)
  En wat betreft de wegwerpcamera.. ;) ik vond het wel leuk om te zien hoe het in elkaar zat, vooral veel plastic deeltjes die al aan elkaar vast zaten. Het omhulsel van de onderwatercamera bewaar ik, voor ik misschien een keer een pinhole camera wil maken ofzo! (nog steeds geen flauw idee hoe dat moet haha)

  ReplyDelete
 4. morgen ga ik van start! Nog geen idee wat de resultaten gaan zijn, maar ik hoop vooral om de hele challenge uit te doen.
  En ben supercerieus naar de foto's van de andere bloggers!!

  ReplyDelete
 5. Ha, hier hetzelfde gevoel: ik ben vooral benieuwd naar de foto's van andere bloggers. Van mijn eigen foto's verwacht ik niet zo veel.
  En geweldig zeg, je enthousiasme!
  (en nu ga ik gauw mijn fototoestel zoeken!)

  ReplyDelete
 6. Thank you! I hope i can do this! :)

  ReplyDelete
 7. Leuk!! ik doe ook mee :) Ik vond je blog via Sanne's blog
  Ik ben heel benieuwd wat voor mooie foto's jij gaat maken!

  ReplyDelete
 8. Kan ik nog meedoen?? Ik maak elke dag wel een foto dus misschien kan ik de afgelopen dagen ngo ergens onder scharen..........

  ReplyDelete
 9. Super leuk eigenlijk om nieuwe blogs te ontdekken! :)

  ReplyDelete