Met open armen ontvangen: Secret Santa 2013!


Dit jaar schreef ik me opnieuw in bij Tess om deel te nemen aan Secret Santa. Mijn pakje kwam ondertussen aan bij Els en zelf ontving ik donderdag een doos vol pakjes van mijn Secret Santa.Volgende week breng ik een bezoekje aan Delft en toevallig (of niet) werden de kadootjes verpakt in papier met een delftsblauwe print.

Elk pakje was voorzien van een kleine tip over de inhoud. "Niet voor jou, wel voor je gevleugelde vriendjes" nam het meeste plaats in en maakte ik eerst open. Met vogelgerelateerde spullen kan je nooit iets verkeerd doen, dus ik was heel blij met dit voederbakje dat je aan het raam kan hangen. Zo'n voederbakje had ik altijd al op het oog gehad, maar ik kocht steeds traditionele zadenkastjes en voederplanken. Pakje 1 was een groot succes!In het tweede pakje zat een leuk gerecycleerd ritstasje, van 'In de Sjakosh'. Dat komt altijd van pas bij een chaoot die wat meer orde kan gebruiken.

Een ander praktisch hulpmiddel voor een chaoot is een notitieboekje. Dit is een eerlijk boekje van het label "Return to Sender" dat Hema verkoopt. Sanne tekende er nog leuke fietsen in. Smelt. Ha. Dat is toch niet te doen hoe zij er zo "boenk op" kon zitten.

Sanne is illustrator en grafisch kunstenaar. En als er iets is dat ik zou willen leren, dan is het "kunnen tekenen". Ik bewonder andermans grafische talenten heel graag. Sanne voegde ook een stapel kaartjes toe met eigen illustraties. De beer in de auto is mijn favoriet (oh oh, binnen minder dan twee weken heb ik een praktijkexamen voor mijn rijbewijs...) en die zussenstrip ga ik volgen!
Dat was een hele boterham om hier te tonen. Ik was dan ook heel blij om dit allemaal te mogen ontvangen. Hartelijk bedankt, Sanne!! Tess, dankjewel om Secret Santa opnieuw te organiseren.

Zamel of Sanne kan je hier terugvinden:
Website
Blog
Facebook

6 comments:

 1. Wat leuk zo'n Secret Santa pakje!

  ReplyDelete
 2. Super leuk! Mijne was ook tof! alleen vond ik de blog niet van mijn secret santa :P

  ReplyDelete
 3. Superpakje ! Het delfts papier ga je toch ook zeker wel recupereren hé. Vind ik alvast zeer mooi. :-)

  ReplyDelete
 4. schoon kadookes zeg! vooral dat tasje.

  ReplyDelete
 5. Geweldig mooi!

  ReplyDelete