Ingrediƫnten
200 g zwarte chocolade
200 g boter
4 eieren
200 g suiker
1 pakje vanillesuiker
150 g bloem: 100 g bloem en 50 g zelfrijzende bloem
Werkwijze
- Klop de eieren los. Meng deze samen met de suiker, bloem en vanillesuiker.
- Verwarm de boter en smelt de chocolade.
- Roer 2. goed bij 1.
- Giet het deeg in een schaal, bekleed met bakpapier. Bak 35 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
300 g zwarte chocolade300 g boter
6 eieren
300 g suiker
1 pakje vanillesuiker
225 g bloem: 125 g bloem en 100 g zelfrijzende bloem
Het recept is eenvoudig en snel klaar. Bron is een vriendin, en zij kreeg het van een andere vriendin.
Awel, proficiat en dat ziet er allemaal lekker uit zeg!
ReplyDeleteVooral die couscoussalade ga ik eens proberen!
gelukkige verjaardag!
ReplyDeleteMmmmm!!
ReplyDeleteDat klinkt als een heel lekker menu, goed gedaan! ;-)
ReplyDeletedeze heb ik alvast gepinned! bedankt voor 't recept :)
ReplyDeleteYum, klinkt super lekker!
ReplyDeleteo, dat klinkt zo lekker!
ReplyDeleteOooh dat wil ik proeven. Liefst nu.
ReplyDelete