February Photo Challenge: week 1


 • Aarde. De ruwe natuur van de Kalmthoutse Heide, verbrande bomen en diverse landschappen deden mij ademloos stilstaan bij de kracht van (de) aarde.
 • Lezen. Ik ben nogal gevoelig. Soms ook overgevoelig. En eerder introvert dan extravert. Dat ik het hier niet met meer woorden wil verklaren, zegt genoeg. Wanneer ik mezelf voorbij loop, lees ik wel eens een stukje uit 'Stil', geschreven door Susan Cain.
 • Voedsel. Pompoen uit eigen tuin. Werken met echt eten is zoveel fijner dan het mixen van producten uit verschillende pakjes en blikken.
 • Voelen. Een vaardigheid waar ik belang aan hecht. Stel dat je moet kiezen tussen doofheid en blindheid. Meestal is het antwoord hierop: ik ben liever doof dan blind. Zelf kies ik instinctief voor blindheid. Ik gebruik mijn gehoor graag: het brengt me tot rust, waarschuwt me en vangt geluiden op. Mensen niet meer zien lachen of de kleuren van de natuur niet meer kunnen zien... het zou vreselijk zijn, maar blindheid haalt het nog steeds net niet als antwoord op deze vraag.

  Als jij zou moeten kiezen: zou je dan liever doof zijn dan blind? Of liever blind zijn dan doof?
 • Water. Om kloven van droogte te troosten.
 • Post. Bijna klaar om op te sturen naar drie bloggers.
 • Vuur. Een haat-liefde verhouding, overwegend richting haat. En bij deze: roken is ongezond en vies.
In februari neem ik deel aan de February Photo Challenge, opgesteld door Elisse en Malu . Bij Elisse vind je meer informatie over deze challenge en staat een Mister Linky met links naar alle deelnemers.

Ik vind het een moeilijke challenge dit keer, maar doordat de uitdaging groter is, is het natuurlijk leuk om te doen!

7 comments:

 1. Mooie foto's, ik vind het ook moeilijk. En zit dus al achter :)

  ReplyDelete
 2. Heel erg mooie foto's! :)
  je bent trouwens niet de enige die wat moeite heeft.. maar het blijft natuurlijk spannend!

  ReplyDelete
 3. t Is inderdaad geen gemakkelijke opgave, en bovendien nam je er niet de minste onderwerpen uit. Je stak heel wat gevoel in je foto's dat maakt ze soms frèle of soms heel krachtig.
  Mooi

  ReplyDelete
 4. Oh, soms wens ik echt dat ik je niet enkel virtueel ken. Mooie foto's, mooie woorden.

  ReplyDelete
 5. Die van jou zijn echt prachtig! Ik heb te weinig motivatie om echt er werk in te steken vrees ik, merci voor de goede moed, het is spannend!

  ReplyDelete
 6. Wauw Tine, prachtige foto's! Water is heel sterk, zo mooi en puur!

  ReplyDelete
 7. Nou, je stelt me niet teleur, prachtige foto's!! Vooral water. Ook de tekst erbij. En voelen... prachtig! Je vraag kan ik niet beantwoorden, hopelijk komt het geen van beide ooit aan de orde. Succes verder, kijk uit naar de volgende reeks!

  ReplyDelete