Blogmeet

Eline organiseerde dinsdag een blogmeet en nieuwe mensen ontmoeten is altijd fijn, dus ik schreef mezelf meteen in. We picknickten in de tuin van de Sint-Pietersabdij, hadden fijne gesprekken en wisselden aan het einde van de namiddag (ehm, avond) kadootjes uit. Ik verbaas mezelf nog steeds hoe -v.l.n.r en v.b.n.o.- Lelie, Eline, Pebblyn, Fenne, Elodie, Kelly, Elke en Nele er zo boenk op konden zitten. Om deze foto's te maken diende ik her en der wat kadootjes opnieuw te verzamelen doordat ik bijna alles al in gebruik had genomen.

Elisse en Marlou konden er niet bij zijn en krijgen hun goodies binnenkort, daarom deze detailfoto's. Ook geen foto's van de blogmeet van mijn hand, want ik had geen camera bij. Maar met de hand op mijn borst: het was fijn!

6 comments:

 1. Leuk dat het fijn was! Jammer dat ik er niet was!

  ReplyDelete
 2. Ik had ook zoooo graag gekomen, maar moest met de nacht gaan werken. Volgende editie wil ik er graag bij zijn.

  ReplyDelete
 3. Oooh het lijkt mij echt zo fijn! :) Ik had op een andere blog er al over gelezen en zo kwam ik bij jou blog terecht! Sint-Pietersabdij is altijd heel gezellig, en zeker om er een picknick te houden. Zo leuk dat jullie cadeautjes hebben gemaakt voor elkaar! Had er ook wel graag aan deel genomen, aangezien ik toch in Gent studeer zou ik er ook wel es willen bij zijn!

  Het lijkt me dat jullie echt een gezellige namiddag hebben gehad!
  Ps. ik volg je vanaf nu op Facebook!

  https://www.facebook.com/pages/Strong-as-a-lion/143658339161394

  ReplyDelete
 4. Aaaah ik ben mega benieuwd!

  ReplyDelete
 5. Het was zeker fijn! En eigenlijk paste die blogmeet geheel in mijn minder-online-meer-offline-ingesteldheid van de laatste weken :)

  ReplyDelete