Daar ik in het hele "Ik probeer af te studeren"-gebeuren weinig tijd heb en prioriteiten moet stellen, groeit de rabarberplant lustig verder. Het is een stiekemerd. Elk jaar verbaas ik mij weer over zijn kleuren, structuur, grootte en geur. Telkens ben ik verliefd op zijn naam, zijn vezels, zijn rode stengels en grote groene bladeren. Hij heeft mij niet nodig. Hij trekt zijn plan en is er op tijd bij dit jaar, dus kan er volop rabarber gedeeld en verorberd worden.
Vandaag bakte ik een appel-rabarbercrumble (recept). Dinsdag staat rababertaart op het menu.
Voor wie geen blijf weet met zijn rabarberstengels:
Njam!
Yummy! De crumble ziet er goed uit!
ReplyDeletesowieso dus dat je je rabarber goed hebt gebruikt!
ReplyDeletemmmmmm
Mmm daar heb ik ook trek in!! Smakelijk :)
ReplyDeleteHier ook een crumble gemaakt, zo snel klaar en heerlijk!
ReplyDeleteIk heb deze week deze cake gemaakt. Nu ja, zo ongeveer het recept gevolgd, maar dan suikervrij gemaakt. Intussen is mijn rabarber groter dan mezelf, wat een enorme plant! Tijd om rabarber uit te delen ;-)
ReplyDeleteHier gisteren rabarbermoes, suikervrij..
ReplyDeleteIk ben ook zwaar fan van rabarber, heb vorige week ook eens siroop gemaakt! Heerlijk. Mijn volgende recept dat ik wil uitproberen is de decadente taart van Dorien Knockaert met banketbakkersroom EN frangipane :).
ReplyDeleteDie derde foto is geweldig mooi!
ReplyDeletejummmmmmmieee! Ik plantte rabarber, maar dat is nog maar een babyplantje. Vooraleer ik zo'n stokken zal kunnen oogsten mag ik nog lang geduld hebben ;)
ReplyDeleteVorige week ook zelf rabarbercrumble gemaakt (niet met appel, wel met kokosnootschilfers) ZALIG lekker!!
ReplyDeleteWat heb je een leuke blog! Ik hou ook heel erg van rabarber. Mooie foto's ook!
ReplyDelete