Zondag

Grandparents house Grandparents house Grandparents house Grandparents house bIMG_8883 Grandparents house

Zondag wilde ik foto's maken voor de Photo Challenge, maar het is me niet gelukt omdat een bezoek aan het huis van mijn grootouders is uitgelopen. Mijn grootmoeder overleed in juli en zondag mocht iedereen spullen ophalen die zij graag wilden.

10 comments:

 1. Wat gek, ik wou juist schrijven over je foto's dat ze prachtig zijn vooral de kapstok en de trap en dan is de trap ineens verdwenen????

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha. Ik had niet veel tijd om te bloggen en nadien was ik er niet tevreden over, dus wég met de trap (en met de Strangers, en met Tom&Jerry). :)

   Delete
 2. Waaw, jouw grootouders hadden echt een schatkamer aan mooie spullen precies!
  Wat een schone kapstok en lamp! En dat groene ding op de derde foto, is dat een reiswekkertje in een doosje? Mijn mama heeft er zo eentje in het rood, dat heel gezellig tikt. De letters op die Sewing Kit zien er ook veelbelovend uit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, dat is een reiswekkertje! Op dat kastje lagen een stuk of drie wekkers en ik heb er nu één op mijn nachtkastje staan. Dat geluid van een tikkende wekker is eigenlijk rustgevend, vind ik.

   En dat is echt de beste kapstok die ik ken!

   Delete
 3. dus je was ook voor het laatst daar in huis? dat vond ik zo moeilijk en jammer en tegelijk ook een beetje fijn bij mijn oma, al jaaaaaren geleden. wel fijn dat je de foto's nu hebt in elk geval, het ziet er heerlijk fijn uit :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nee, nog niet de laatste keer (ik heb nog niet overal foto's van). En het huis blijft waarschijnlijk in de familie. Dus ik hoef niet zo zwaar afscheid te nemen. :)

   Delete
 4. Triest en moeilijk lijkt me dat. Maar toch ook mooi dat je enkele spulletjes hebt kunnen uitzoeken. Zo heb je oma en opa toch nog wat bij jou. De foto's zijn prachtig - ze vatten de sfeer.

  ReplyDelete
 5. Oh, de kapstok! Wij hebben hier ook een dergelijke hangen. De vorige bewoonster had hem weggehaald en naar de zolder verbannen, maar wij hebben hem weer op zijn oorspronkelijke plaatsje gehangen. Dat moest gewoon.
  Beelden om te koesteren, me dunkt!

  ReplyDelete
 6. Schoon en tegelijk toch wat triest... Je schept alleszins een mooie sfeer met je foto's vind ik. En mijn dorp staat erop vermeld ;)

  ReplyDelete