Den hof: het gaat beginnen.

Eigenlijk heb ik geen tijd om in de tuin te werken, maar hij kan niet blijven liggen indien ik er binnen twee maanden van wil genieten. Gisteren werd er eindelijk nog eens wat aarde verlegd, werden de aardappelen gepoot en bloemen gezaaid.

IMG_2657 IMG_2672

De constructie is nog niet klaar, maar heeft iemand al een idee waar deze zandbalk voor zal dienen?
De stenen worden (hopelijk vandaag nog) gebruikt bij de bouw van een insectentoren.

< IMG_2665 IMG_2675

Vorig jaar was het afwachten hoe de rabarberplant het zou doen, maar dit jaar is hij al goed op weg. En ook de bessen hebben plannen! Ik weet alleen niet meer welke bessensoorten ik vorig jaar gekocht heb. Ik ben benieuwd!

IMG_2658 IMG_2682 IMG_2679

De zandbalk is geïnspireerd door deze bouwwerken. Of waar dacht u aan?

6 comments:

 1. En start... Hopelijk binnenkort veel lof in en voor uwen hof!

  ReplyDelete
 2. Jeej voor de insectentoren en voor de rabarber! De onze is ook alweer enorm gegroeid. En bessen, dat kan niet mis gaan :-) (al genieten bosbessen en frambozen mijn voorkeur ;-) )

  ReplyDelete
 3. Mijn rabarber is dood. Mijn artisjokken ook, trouwens, maar ik ga er nieuwe zetten!

  ReplyDelete
 4. RIP voor de rabarber en de artisjokken - ik heb zelfs al een dode boreling hier moeten verwerken -1 van de nieuwe pompoenplantjes (ze gingen allemaal goed van start) gaf al de geest...

  ReplyDelete
 5. Dat ziet er serieus wat professioneler uit dan de mijne :) ik had ook jonge rabarber gekocht, maar de hond ging lopen met het potteke, dus ik zal er nieuwe moeten kopen...

  ReplyDelete