Het nieuwe jaar is er bijna.

Tussen Kerst en Nieuw is er één week om na te denken over 2013. Ik wil de start niet missen en daarom maak ik nu lijstjes op met plannen. En ik breek mijn hoofd over de vraag of ik mezelf een nieuwe uitdaging wil stellen. Zoals elke dag één foto nemen, elke week een zelfportret, x-aantal boeken lezen, x-aantal nieuwe dingen leren, elke maand een kledingstuk voor mezelf naaien, ... Of niets.

Wat ik eigenlijk maar wou zeggen: als je zin hebt om in 2013 een uitdaging aan te gaan, dan is het nu het moment om te beslissen. Binnenkort is er weer een mooie datum om uzelf iets voor te nemen. Of niet.

9 comments:

 1. Normaal maak ik nooit voornemens/lijstjes maar voor volgend jaar heb ik er wel eentje gemaakt.

  ReplyDelete
 2. ik vind het x-aantal nieuwe dingen leren een heel fijn idee! eens denken, dus...

  ReplyDelete
 3. Ik ben nu al een paar dagen aan het nadenken over wat ik vanaf 1 januari als goede voornemen kan starten te doen. Niet gemakkelijk om iets origineel, maar vooral haalbaar, te vinden...

  ReplyDelete
 4. Voornemens ... Ik hou me er zelden aan. Lijstjes daarentegen, dat probeer ik misschien wel eens! Succes met de jouwe!

  ReplyDelete
 5. Ik weet het ook nog niet. Ik wil wel iets in het vooruitzicht stellen, maar tegelijk ben ik bang om te falen in dat voornemen. Terwijl daar voornemens toch juist voor zijn. Ik ga er nog eens over nadenken. Of ik het nu vandaag over 3 weken weet maakt niet zo veel uit. Ben benieuwd naar jouw plannen voor het nieuwe jaar.

  ReplyDelete