Photo Challenge-foto's {4}

Rond /Round
Round

Wat zit er in uw handtas? / What is in your bag?
What is in your bag?

De eerste stageweek, dat is: vroeg opstaan, moe thuiskomen, informatie opzoeken, in slaap vallen op de zetel, vroeg opstaan, moe thuis ... Ik heb dan geen energie om andere dingen te doen en heb de Photo Challenge totaal verwaarloosd. Woensdag loopt de Photo Challenge af. Elf foto's nemen op drie avonden: daar zal ik tijdens mijn tweede stageweek geen tijd voor hebben. Maar zondag 4 november heb ik de hele uitdaging afgewerkt en blog ik de overige foto's.

4 comments:

 1. Hehe, 't is erg he! Wij zijn toch loserkes om het zelfs geen maand vol te houden. Maar ik kijk alvast uit naar uw laatste deel foto's! Make it a goodie!

  ReplyDelete
 2. doedagoed op uw stage! uw haar zal er alvast steeds frisgekamd uitzien precies ;)

  ReplyDelete
 3. Ha, in jouw skajos zit al even veel als in de mijne! :)
  Die lamp is trouwens geweldig.

  ReplyDelete
 4. Tine!
  Het is ook maar dat ik nu ontzettend veel vrije tijd heb, anders ben ik bang dat ik ook nog lang niet de foto's af had. Ik had er een paar uur voor uitgetrokken om naar het bos te gaan en heb daar de foto's gemaakt die ik daar kon maken. Dus echt niet zo veel op de goeie dag.. En het is nu ook nog zo dat het steeds sneller donker wordt en dat werkt helaas ook niet mee.
  En met de boom, haha ja! In het bos waar ik was, lagen omgevallen bomen en die waren allemaal zo glad.. uiteindelijk had ik een boompje gevonden: http://imageshack.us/scaled/landing/3/20zf9nof.jpg, niet erg hoog dus!
  En had je gezien wat Eliza had gereageerd op jouw comment bij mij?: http://www.omdatikdatwil.blogspot.nl/2012/11/foto-uitdaging-22-tm-31.html#comment-form

  Succes met je stage! En ik ben zeker benieuwd naar je volgende foto's, maar ik zou je eerst gewoon goed concentreren op je stage :). X

  ReplyDelete