Fan van de natuur

IMG_4105

In april 2011 heb ik een tweede blog opgericht, naast Being my own hero. Ik vond het niet mogelijk om mijn groene interesses hier te tonen en deed dat dan op Op blote voet. Maar het verhaal klopte niet. Naast naaien, breien of koken is het voor mij belangrijk om bezig te zijn met natuur. In tegenstelling tot mijn andere interesses ben ik elke dag wel bezig met natuur. Het maakt deel uit van wie ik ben en mezelf splitsen over twee blogs is nogal idioot.
Hier zit een fan van de natuur en dat zal u binnenkort wel merken, want ik breng mijn liefde voor groen weer naar hier.

5 comments:

 1. Groot gelijk! Breng maar naar hier :-)
  Liefs,
  Veerle

  ReplyDelete
 2. Ohh, daar ben ik blij mee! De foto van de paddenstoel is knap! Niet gemakkelijk om foto's te nemen zo dicht bij de grond waar toch speling van het licht in zit.
  Heb gisteren met Jannes naar de kabouters onder de paddenstoelen gezocht... niets gevonden, maar Jannes was wel ferm onder de indruk over de variatie aan paddenstoelen die we hebben gezien... en mama fier op zoons interesse!

  ReplyDelete
 3. dat vind ik tof! al lees ik u sowieso, hier of daar of elders :)

  ReplyDelete
 4. Hoera! Leef je maar lekker uit!

  ReplyDelete
 5. Ik vind dat goed! 't Is ook niet dat je blog 'alleen maar over naaien, breien en koken' of zo heet he. Being my own hero geeft je toch net de vrijheid om hier vanalles op te zwieren? Doen!

  ReplyDelete