Photo Challenge: de uitdagingen

Morgen begin ik er aan: één maand elke dag een foto trekken. Met enkele creatieve ingevingen van mijn toffe lezers, wat ideeën gepikt op internet en enkele onderwerpen die ik zelf voor de lens wil zetten heb ik een lijstje gesteld voor oktober. Zin om mee te doen?

Zelf zal ik proberen om mij aan de nummering te houden. Met uitzondering van nummer 28, want bezoek: dat plan ik niet. Dat wordt mijn joker, die ik op welk moment dan ook met een andere dag mag ruilen. Ik ben dan ook niet zo strikt met het opstellen van regels. De enige regel is: 31 foto's van de 31 onderwerpen aan het einde van de maand. Op zondag post ik hier de zeven foto's die ik getrokken heb.

Photo Challenge - Dutch Photo Challenge - English

12 comments:

 1. Leuk, ik ben benieuwd hoe je ze allemaal invult. Misschien doe ik mee op instagram (misschien ook niet, zalig zulke soepele regels :) ). Er staan in ieder geval leuke onderwerpen tussen.

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Geen strikte regels & creatief in te vullen. ;-)

   Delete
  2. Haha, dat zal dus weer een 'onherkenbaar' zelfportret worden. :-)

   Delete
 3. Oh, zo tof! Ik wil graag meedoen, maar ik vertrek over 27 dagen op reis. Hoewel, met camera, dus dat kan ik dan nog bij terugkomst posten :-).

  ReplyDelete
 4. Wat een leuke thema's! ik ben benieuwd :)

  ReplyDelete
 5. Via http://bijgebrekaanbeter.blogspot.nl/ kwam ik op jouw blog en je super leuke idee! En ik doe mee :). Mag ik je lijstje op mijn blog plaatsen onder voorwaarde dat ik een link naar je blog maak? Ik zet 'm er vast op, als je het niet wil, haal ik het er af. Ik ben benieuwd naar al je foto's!

  ReplyDelete
 6. Ah dankjewel en leuk! Wat een goed idee om het dan zo te doen. Je daagt jezelf zeker uit en het is een goed moment om dan eindelijk te fotograferen wat je altijd wilde doen, omdat het nu 'moet'. Bedankt voor je leuke lijstje, vanaf nu breek ik de regels niet meer, haha!

  ReplyDelete
 7. Ah ik wil meeeee doeehoeen! Alleen heb ik nu geen camera.. Dus ik hoop nu heel erg dat dit nog eens gaat gebeuren :)

  ReplyDelete
 8. Dit is zo een fijn initiatief ik doe mee!!Ik maak de koppeling naar je blog en start...oeps ik ben al te laat!

  ReplyDelete
 9. Oh ma da vind ik tof! Jammer dat ik te laat ben om mee te doen, maar komt er ook een novemberlijst?

  ReplyDelete