Ik daag mezelf uit: een Photo Challenge.

Met de aankoop van een nieuw fototoestel werd meteen een voornemen gesteld: ik zou mijn best doen om betere foto's te nemen en om alles uit het toestel te halen wat er maar in zit (figuurlijk). Een Photo Challenge in oktober (1 maand, elke dag een foto) lijkt me een leuke manier om hiermee bezig te zijn en iets bij te leren. Maar kieskeurig als ik ben, vind ik hét lijstje met toffe uitdagingen niet online. Sommige lijstjes zijn nogal melig, willen mensen op de foto en/of hebben saaie onderwerpen zoals een vork of mijn favoriete schoenenpaar. Enkele voorbeelden van Photo Challenges kan je hier, hier en hier vinden.

Ik weet dat er zich onder de lezers van mijn blog heel wat creatieve en toffe mensen bevinden, dus geef ik jullie de kans om mij uit te dagen en mee een lijstje op te stellen met 31 uitdagingen. Laat uw geest erop los en plaats uw ideeën in een reactie. Dit kan tot en met zaterdag 29 september. Nadien maak ik een selectie en vul ik het lijstje aan met eigen onderwerpen. Op 30 september plaats ik de volledige lijst online zodat al wie zin heeft kan meedoen!

Recently I bought a new photo camera. I decided I would do my best to take better photographs ànd run the thing for all it is worth. Doing a Photo Challenge in October (one month, 31 photos) should be a fun way to focus on beter photographing.

I didn't find the perfect Photo Challenge online, so now I suggest that you, my sweet creative readers, write down a few challenges. You can do this up and including September 29. Afterwards I will select ideas and complete the list. On September 30th I will blog the list, so everyone can join if they want to!

4 comments:

 1. ik vind duiven altijd wel iets hebben op foto.

  ReplyDelete
 2. Iedere dag een compositie maken met dingen die je in huis vindt/maakt, dat is de challenge waar ik op het moment mee bezig ben. Maar dat is vooral om product fotografie te oefenen ;).

  ReplyDelete
 3. Ik doe mee!!!!!! Nu ik fotografie op school ga krijgen ook ideaal voor mij om nog wat dingetjes uit te testen met het Kanon :)
  ideetjes: iets rood/groen/geel/blauw/oranje/eender welke kleur. Ik vind de laatste van uw links ook wel hele toffe ideetjes bevatten. Ben momenteel een beetje inspiratieloos.

  ReplyDelete
 4. Ik ben benieuwd! (maar heb nu geen tijd om na te denken over leuke uitdagingen ;-) )

  ReplyDelete